haha, ja się nie gniewam, bo niema o co, tylko Ci napisałam że mój synek ma 6 lat idzie mu siódmy rok, mieszkamy na wsi i niemam kontaktu z takimi rodzicami aby podpowiedzieli, lekarze mi w tamtym roku powiedzieli że moge wyjechać na jakić turnus

a Q sie pytam dlaczego wcześniej nie podpowiedzieli??, i pytam gdzie mogłabym pojechać, a to juz sama musze sobie wyszukać tylko musze się dowiedzieć co i gdzie zaco się płaci, wiadomo panika, dlatego pytam, nie mozemy leżeć w szpitalu gdzie jest duzo dzieci chorych bo szybko n łapał bakterie, a jak ma gorączkę to lubi stracić przytomność i powiedziano nam że możemy go nie odzyskać, jedni twierdza że to atak padaczki, a drudzy że zwężenie cieśni aorty, każy z lekazy mądry ale żaden nieda leku zapobiegawczego np. nie bierzemy leku na serce i nie bierzemy na padaczke, bo zdarza się to przy infekci i duze odstepy czasu, więc unikam takich kontaktów, nie trzymam go pod kloszem, więc przeciwnie, sama musze się dowiedzieć co dls mojego syna jest dobre, bo lekarze wiedzą dużo ale książkowo. Wiesz powiedziała mi moja P doktor pierwszego kontaktu która zna Bartusia od pierwszych dni, że czasem miała mnie dość, bo ona mi gada tak a ja jej tak i niechciałam jej niekiedy słuchać, powiedziała po 4 latach jak postawiłam chłopakka na nogi i zaczął mówić " WIE PANI CO, JEDNAK PRZYZNAM PANI RACJĘ, RODZIC JEST NAJLEPSZYM LEKARZEM DLA DZIECKA I ŻE POWINNISMY IŚĆ DO CZĘSTOCHOWY NA KOLANACH ZA CUDA KTÓRE UZYSKALIŚMY U BARTOSZKA, ale to kosztem starszych synów, Oni zawsze byli mniej ważni, a teraz niemam z kim ich zostawić na czas pobytu mojego na turnusie, mąż pracuje w delegacjach i jest gościem w domu, wszystko jest na mojej głowie, no ktoś musi zapracowac na wszystko i tak brakuje, do fundacji zapisaliśmy się rok temu, więc nie mamy darowanych kokosów, dlatego zadaje takie pytanie aby było wygodne dla mnie, a zawsze ktoś poradzi, doradzi itd. Kochana ja życze wszystkim takich sukcesów, pani z rehabilitacji mówi że niemam co żałować że nie byliśmy nigdy na turnusie, bo ja jeżdzę z nim gdzie się da, ale w dzień, a na noc wracam do moich starszych synów, więc szukam, pytam

jak posiedzę tu z wami pare latek to bede stara wyga haha:) i bardzo dziękuje Ci za podpowiedzi buziole