Barbara.mjodek pisze:
Nie rozumiem o co chodzi z tą "świerzynką". Dopiero zaczęłam pisac na forum i czasem skorzystam z tego co tam wyczytam. Miałam nadzieję że odwdzięczę się opinią i przysłużę innym rodzicom bo akurat znalazłam świetny ośrodek w Szklarskiej Porebie.
Widzę że na tym forum moja opinia jest gorsza. A można się spytać "Panie Stałe Bywalczynie" ile trzeba być zarejestrowanym zebyście traktowały moje zdanie jako wartościowe?
Oj nieładnie wyszło

Nikt nie chce podważać Twojego zdania i nikt nie uważa Twojej opinii za gorszą

.Jesteśmy tylko ostrożni.Jakiś czas temu w temacie innego ośrodka miały miejsce nieprzyjemne przepychanki i temat zupełnie stracił wartość informacyjną.Nikt nie chce by się to powtórzyło
Nie musisz Basiu być długo na forum i nie musisz pisać tysięcy postów by być wiarygodna.Jest dużo szybszy i prostszy sposób

W tej chwili masz status użytkownika bez dostępu do większości tematów na tym forum.Możesz mieć pełny dostęp po dokonaniu autoryzacji-pw do jednego z administratorów(np.HelpDesk) z podaniem imienia i nazwiska dziecka i numeru koniczynki.Jak już będziesz miała autoryzację, to my też będziemy wiedzieli że na pewno jesteś rodzicem a nie podszywającym się "naganiaczem"